facebook

Заради дівчини кинув курити – на заводі “Карпати” розповіли історію кохання працівників

У День закоханих ДП ВО “Карпати” опублікувало історію про пару – Настю та Олега, – які на підприємстві познайомилися, закохалися та вже планують весілля.

Спершу Насті потрібно було підшукати напарника для роботи. Колега – майстриня Оксана Івасишин – вирішила, що найкраще з цією місією справиться саме Олег.

Хлопець був не проти, оскільки, за його словами, Настю уже запримітив давно і думав над тим, як би то з нею ближче познайомитися. А от Настя зізнається, хотіла в напарниці дівчину. Каже, коли дізналася, що працюватиме із нею Олег, була дещо розчарована, адже думала, що їй доведеться працювати більше – і за себе, і за нього. Проте хлопець показав себе із найкращої сторони і не намагався перекинути роботу на дівчину, пише ВО “Карпати”.

«Вона така гарненька, хотілося їй в усьому допомагати, зробити так, щоби їй працювалося легше», – розповідає Олег.


Хлопець пригадує, доклав чимало зусиль, аби дівчина таки погодилась на побачення. Каже, що вона насправді завжди була зайнята – після роботи відразу їхала додому у Бурштин, щоби допомагати по господарству та доглядати молодших братика та сестричку.

«Коли питав Настю, коли ж ми почнемо зустрічатися, вона завжди казала, що з понеділка, але ніколи не уточнювала, з якого саме», – сміється Олег.

Коли ж Настя все ж погодилась на зустріч, перше побачення пройшло дещо дивно. Після прогулянки у кіно Олег просто заснув у залі. Каже, був втомлений після роботи.

Заради дівчини хлопець кинув курити.

«Одного дня я проштрафився, хотів якось виправити ситуацію. Запитав, що їх купити, – може, шоколадку. Хотів, щоби їй було приємно. Але Настя сказала, що їй вигоди від шоколадки мало, треба щось таке, щоби і їй було вигідно, і мені. Вона запропонувала мені кинути курити. Я подумав і вирішив так зробити. Не курю уже три місяці», – розповідає Олег.

За словами Оксани Івасишин, Настя і Олег надзвичайно підходять одне одному і доповнюють одне одного. Вона – тиха, він – запальний.

Читайте також:  “Я тебе більше не кохаю” – нaйбoлючiший лист, який мені написала дружина

Зараз пара думає над тим, щоби уже незабаром відгуляти весілля.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.