facebook

“Стрибаю як маленька дівчинка”: Хвора на рак Алла Мазур поділилася своєю радістю. “Спасибі!”

Відома українська телеведуча Алла Мазур, яка бореться з онкологією, поділилася новим фото в мережі.

Телеведуча програми новин на каналі 1 + 1 опублікувала свіже фото з картиною в мережі і розповіла про своє самопочуття і бажання у важкі часи в соціальній мережі Instagram.

Вона показала картину з соняшниками, яку подарували їй колеги по роботі.

«Ковток енергії і радості. Друзі – колеги знають, чим підтримати. Усередині мене стрибає на одній ніжці маленька дівчинка – так мені подобається цей пейзаж. А головне – отримала його з рук автора: такої же непереборної оптимістки – і моєї колеги з ТСН Лесі Гладиш. Лесюня – СПАСИБІ!», – поділилася Алла Мазур в мережі.


На знімку вона стоїть до камери спиною, простягнувши руки до картини, як ніби поправляючи її на стіні.

«Якщо раптом задумаєтеся, чим порадувати знайомого в дні хвороби – подаруйте йому щось таке сонячне. А як би себе не відчував – хочеться віри і радості. Чогось гарного і смачненького. Того, що разганяє хмари. І наповнює твій день – світлом. P.S. А ось що робить держава, щоб у онкохворих в Україні додалося надії і оптімізмау- будемо говорити сьогодні в ТСН.Тиждень», – додала вона.

https://www.instagram.com/p/B8nyMk_HY8E/?utm_source=ig_embed

У коментарях прихильники побажали улюбленій телеведучій якнайшвидшого одужання:

«Алла здоров’я Вам. Все буде добре!!!!! Щиро Вам цього бажаємо !!!»,« Аллочка, тримайтеся. За вас дуже багато людей боженьку молять»,«Найголовніше – це здоров’я і життя людей, тому що людина – найбільша цінність у світі, а на жаль, наша держава кладе на перше місце не життя і здоров’я людей, а інші пріоритети які збагачують їх матеріальне становище»,«Яка ви сильна жінка А ще дуже хороша, неймовірно розумна і талановита ❤️ ви – приклад для наслідування! Я, як починаюча журналістка, мрію бути такою класною, як ви ❤️ Всього найкращого вам, Алла Григорівна», – написали в мережі користувачі.

Читайте також:  "Думаєте, не плакала?": Алла Мазур розповіла зворушливу історію (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.