facebook

“За 10 місяців при владі не зміг….”: Гордон зробив гучну заяву про Зеленського

Журналіст, засновник інтернет-видання “ГОРДОН” Дмитро Гордон заявив в ефірі телеканала “Наш” 13 лютого, що він розчарований оточенням президента Володимира Зеленського та відсутністю результатів реформ в Україні після його обрання.



Ведучий попросив Гордона прокоментувати інтерв’ю, яке він нещодавно взяв у лікаря-педіатра Євгена Комаровського. У цьому інтерв’ю лікар сказав: “Результати Зеленського викликають величезний смуток. Просто величезний. Просто іноді хочеться ридати – і все. Я просто бачу – і мені дуже погано”.

“Тут не йдеться про розчарування від діяльності президента Зеленського. Тут ідеться про розчарування, пов’язане з людьми, яких президент Зеленський поставив на ті чи інші керівні посади. Так, велике розчарування, але воно не стосується особисто президента. Якщо ви запитаєте мене, то я скажу: я вірю Зеленському, я йому абсолютно вірю, вважаю його гарною людиною, патріотом України, але, на мою думку, за ті 10 місяців, які він перебуває у владі, він не зміг сформувати команду професіоналів. І я розумію чому”, – сказав журналіст.

Гордон пояснив, що у кожної людини, не тільки у Зеленського, є лише кілька близьких товаришів, яким він довіряє і, в разі обрання президентом, зміг би запросити на важливі посади.

“Мені щонайбільше називали вісьмох людей… Запитаєте у мене, я вам теж скажу: п’ять – шість. Ну, може, вісім. Чому ви думаєте, якщо у нас у всіх є по п’ять – вісім [надійних] людей, у президента Зеленського має бути 20 або 50? У нього точнісінько так само людей немає, і це по-людськи зрозуміло. Єдине, я вважаю, що, якщо ми хочемо зберегти Україну (а йдеться про збереження держави, я дуже боюся, що незабаром ми залишимося в країні під назвою “Україна”, до складу якої входить п’ять – шість областей: Київська, Житомирська, Вінницька, Полтавська, Черкаська та Чернігівська), ми маємо зібрати найкращих професіоналів, незалежно від їхньої партійної належності і симпатій, сформувати з них уряд, дати їм повноваження, контролювати їх, ухвалити єдині правила та норми і почати саджати нарешті за корупцію. У нас же ніхто не сидить. Жоден собака не сидить! А минуло 10 місяців. Нам говорили, що будуть “посадки”… Я не кровожерливий, але я хочу, щоб посадили людей п’ять – десять, а решта зрозуміла, що за це саджають”, – сказав Гордон.

Читайте також:  Зеленський йде в президенти. Рішення прийнято?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.