facebook

“Заманив у свою квартиру, а там…”: Чоловік згвалтував двох 10-річних хлопчиків. Серед білого дня

Хлопці самі погодилися піти в квартиру до незнайомця, так як він пообіцяв показати, як працює металошукач.

У Запоріжжі двоє 10-річних хлопчиків були згвалтовані після того, як зайшли в гості до незнайомця, що запросив їх у гості “подивитися на металошукач”. Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в Запорізькій області.

За даними правоохоронців, НП сталася 16 лютого близько 14:40 в Вознесенівському районі. Хлопчики пішли на вулицю. В один час до них підійшов чоловік. Він запропонував неповнолітнім подивитися металошукач у себе в квартирі. Хлопці погодилися. Коли діти були вже в квартирі незнайомця, той “вчинив дії сексуального характеру відносно дітей”.

За фактом порушено кримінальну справу за ознаками ч.4 ст.152 (Зґвалтування). Санкція статті передбачає від 8 до 15 років позбавлення волі. Підозрюваний вже затриманий. Ним виявився 39-річний раніше судимий чоловік.

Важливо!


У зв’язку з подією в поліції попросили батьків і опікунів дітей в черговий раз поговорити з ними і пояснити, що розмова з будь-якою незнайомою людиною, який пропонує показати щось цікаве в іншому дворі або будинку, запрошує сісти в свій автомобіль, пропонує солодощі, або запрошує кудись з ним піти – це небезпечно!

Читайте також:  “Виписали штраф”: “Поліцейський” і “фіскал” намагались пограбувати водія

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.