facebook

Крижана маса води заповнила салон: страшна ДТП забрала життя чотирьох хлопців. Розбилися біля церкви

Страшна аварія у Львівській області, в якій загинули четверо хлопців, шокувала місцевих жителів. За словами свідків, трагедія трапилася на рівній ділянці дороги, де фактично не було ям.



Аварія трапилася вночі 16 лютого на трасі Р-40, яка проходить через населений пункт Коти. Автомобіль Audi-80, в якому перебували водій та троє пасажирів 19-24 років, злетів із дороги (поряд також розташований храм), перевернувся і впав у водойму. Хоча до найближчих будинків було кілька десятків метрів, місцеві жителі виявили авто лише вранці.

Глава ради с. Вербляни Володимир Була вважає, що якби автомобіль не впав у воду, у водія і пасажирів був би шанс врятуватися.

“Можливо, що на момент удару вони були живі й навіть змогли відчинити двері. Але крижана маса води заповнила салон. Я не виключаю, що якби авто перекинулося на землю, а не в водойму, наслідки не були б такими катастрофічними”, – розповів він.

За словами Були, ніхто в селі не міг уявити, що трагедія може трапитися саме на цій ділянці. Сама дорога там рівна, а водойма, куди влетіло авто – звичайна калюжа, яка влітку пересихає.

Загиблі в ДТП – жителі населених пунктів Коти і Пісоцький, що входять до складу сільради Верблян. “Надія батьків”, “цвіт нації”, – так відгукуються про хлопців земляки.

Читайте також:  Українець отримав тюремний термін за смертельну ДТП в Польщі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.