facebook

“Молюся”: Алла Мазур, яка бореться із важкою хворобою, зворушила українців новим фото

Відома українська телеведуча Алла Мазур – сильна особистість. Жінка наприкінці минулого року зробила відверте зізнання – вона хвора на рак.



Хворобу діагностували вчасно і Мазур уже активно проходить лікування. Уже прошла декілька курсів хіміотерапії і готується до операції.

А заодно Алла Мазур продовжує працювати і постійно веде випуски новин на телеканалі “1+1”. Телеведуча не падає духом і показує своїм шанувальникам, що з будь-якими проблемами можна боротися і залишатися щасливою людиною.

Нещодавно у своєму блозі в Інстаграмі Мазур поділилася свіжими фото. На кадрах телеведуча позує у компанії колеги – Андрія Цаплієнка.

“Відефірили… а то ходиш-ходиш серед цих зірок – і сфотографуватись разом ніколи @andriytsaplienko нарешті в Києві – і на рідкість без звичного фронтового однострою: розказував новини у Фейсбуці ТСН-Тижня”, – прокоментувала світлини Мазур.

Варто зазначити, що Алла Мазур сильно змінилася зовнішньо. Телеведуча набрала декілька лишніх кілограмів, а також носить перуку. Проте одне залишається незмінним – її усмішка і віра в краще.

https://www.instagram.com/p/B8qWIHHHzNm/?utm_source=ig_web_copy_link

Шанувальники у коментарях засипали ведучу компліментами і побажаннями якнайшвидшого одужання.

“Доброго раночку!!!Як же приємно Вас бачити! Мабуть це тому і сонечко таке яскраве сьогодні! Гарного Вам дня! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️, Доброго дня. Я рада Вас бачити. Чудова фотографія. Гарного дня і позитивного настрою”.

Читайте також:  Топ поради від експертів для яскравого сексу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.