facebook

Ребров: Ми заслужено виграли і чемпіонат і Кубок України

Тренер Динамо Сергій Ребров зізнався, що вірив у перемогу, навіть коли Велозу і Антунеш свої пенальті не забили.

1634757




“Була віра в перемогу навіть після того, як в серії пенальті рахунок став 1:3. Я знаю Сашу Шовковського, з ним разом пробивав пенальті на чемпіонаті світу. Я завжди в нього вірю. Перші кілька ударів він не вгадав. Але я в цей момент сказав хлопцям, що якщо далі вгадає, обов’язково парирує м’яч. Так і вийшло. Після тієї серії пенальті в 1/8 чемпіонаті світу я на 100% вірив у Сашу.

Перед матчем ми тренували пенальті, але ніхто не міг припустити, хто до цього часу залишиться на полі. Ми порадилися з футболістами, дізналися, хто готовий взяти на себе відповідальність. Ті хлопці і пішли бити. Ніхто не відмовився. Були сумніви, Беланда і Драгович вирішували, хто буде бити. Зрештою пробили обидва, і забили.

Ми взагалі давно не пробивали післяматчеві пенальті. Хачеріді на тренуваннях завжди б’є пенальті, причому робить це успішно. Звичайно, я бачив, що його трохи “трясло”. Але, нічого, вийшов і дуже впевнено пробив.

Не було жодних складнощів налаштувати команду на гру з Шахтарем, особливо, коли нас підтримує повний стадіон. Хлопці всі це розуміли і, незважаючи на втому, на закінчення важкого сезону, вони вийшли і боролися. У цьому сезоні у нас є команда, яка бореться один за одного, за своїх уболівальників. Ми заслужено виграли і чемпіонат, і Кубок України”, – заявив Ребров.

Нагадаємо, київське Динамо в серії пенальті переграло Шахтар у фіналі Кубка України.Основний час закінчився внічию 0:0. В ході серії не забили пенальті Велозу і Антунеш, але спершу Шовковський взяв удар від Тайсона, а у вирішальний момент Ракицький пробив у поперечину. В сьомій серії 11-метрових Шовковський взяв пенальті від Гладкого і приніс команді перемогу.
За матеріалами: ФК Динамо Киев

Читайте також:  Українці здатні змінити історію!

Шукайте деталі в групі Facebook