facebook

Нас теж не пустять додому? Українці в Італії стурбовані поведінкою співгромадян

Якщо в Італії буде якась епідемія, то нас теж не пустять додому? Це жах, який живе у кожному з нас, хто не вдома.
Про це наш громадяни, які перебувають за кордоном, діляться у соцмережах.

Як повідомляв напередодні ІП «Діло», в італійському регіоні Ломбардія від коронавірусу Covid-19 померла жінка – це вже друга жертва в Італії.

Нагадаємо, на Полтавщині місцеві мешканці перекрили дорогу, протестуючи проти розміщення евакуйованих з Китаю у медичному центрі внутрішніх військ МВСУ «Нові Санжари».

Під час зіткнень з поліцією в Нових Санжарах (Полтавська область), через розміщення на карантин в санаторії Нацгвардії України евакуйованих з Уханя українців і іноземців, затримали 24 учасників акції.

Водночас у Всесвітній організації охорони здоров’я (ВООЗ) стурбовані числом нових випадків коронавірусу, які не мають чіткого епідеміологічного зв’язку, повідомляє SBS.




«Всесвітня організація охорони здоров’я… заявила про своє занепокоєння кількістю нових випадків інфікування, що не мають чіткого зв’язку з Китаєм»
, – йдеться в повідомленнію

До таких випадків, наприклад, відносяться інфіковані коронавірусом, які не їздили до Китаю і не мали контактів з інфікованими. «Нашою найбільшою проблемою як і раніше залишається можливість поширення COVID-19 у країнах зі слабшими системами охорони здоров’я», – додав керівник ВООЗ Тедрос Адханом Гебреєсус, передає «Укрінформ».

Читайте також:  До 20 тисяч доларів: суми виплат на повноліття уточнили

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.