facebook

“Рвеш за свою любов”: Франківчанка Тіна Кароль погодилась вийти заміж за відомого співака. “Дан Балан у прольоті”

Тіна Кароль зробила гучну заяву під час фіналу Нацвідбору на Євробачення 2020.

Українська співачка Тіна Кароль, якій приписували роман з молдавським виконавцем Даном Баланом, після виступу Девіда Аксельрода сказала, що вийшла б за нього заміж.

Відео на якому співачка зробила зізнання з’явилося на Yotube-каналі UA: Перший.

Як повідомляє Девід, він прислухався до слів журі в півфіналі і кардинально змінив свій підхід до постановки. Він розповів, що через це довелося за два дні зробити все з самого початку. Це не пройшло повз увагу серед суддів. Вони високо оцінили номер Девіда і зробили акцент на тому, що його довелося змінити і зробити з нуля в такий короткий період часу

Один із суддів повідомив, що він був вражений даним виступом. Підкреслив зміну зачіски і образу і додав, що це був виступ закоханої людини, яка співав свою пісню. Андрій Данилко повідомив, що йому дуже сподобався номер Девіда Аксельрода. Він сказав йому, що він в своєму жанрі буде найкращим. Номер був виконаний дуже чисто і гідно. Найцікавішим коментарем суддів був коментар Тіни Кароль, яка і зовсім сказала, що вийшла б заміж за виконавця.

Вона повідомила, що була дуже шокована тим, що артист за тиждень змінив постановку номера і свій образ. Тіна Кароль сказала, що Девід просто рве за свою любов і це є найкращим його виступом за все ті роки, які вона його знає.




“Я б вийшла за тебе”
– повідомила Тіна Кароль в прямому ефірі національного відбору “Євробачення-2020”.

Читайте також:  Солом’яний капелюх і покривало: Франківчанка Тіна Кароль зналясь в кліпі без білизни (фото, відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.