facebook

“Він почав вбивати”: українці в Італії в паніці через коронавірус

В Італії активно поширюється коронавірус Covid-19. На даний момент, в країні кількість заражених перевищила 100 осіб. Про це повідомляє інформагентство BNO News, яке публікує актуальні дані про поширення коронавируса, інформує BAGNET.



Так, за станом на 23 лютого в Італії зафіксували ще 53 випадки зараження коронавірусів. Всього заражених 132 людини. Найбільше їх на півночі Італії, зокрема в Ломбардії.

До слова, в Італії перебуває безліч українців, які виїхали на заробітки. Вони ошелешені новиною про спалах коронавируса.

“У Падуї та Мілані почалася паніка – мало того, що коронавірус прийшов до Італії, він уже вбиває. У нас в Ломбардії всі розмови тільки про це, люди в шоці”, – розповіла живе під Міланом українка Галина Сивак виданню “Країна”.

Кількість заражених продовжує стрімко зростати. За інформацією українця Андрія Ярмака, який працює в Римі в продовольчої і сільськогосподарської організації ООН, ще в п’ятницю ввечері в Італії було 16 заражених, а менш ніж за добу – в рази більше, вже 60.

Читайте також:  В Італії від тяжкої недуги померла наша землячка Євгенія Скрипниченко! Просимо молитви за Царство Небесне

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.