facebook

Головний тренер Барселони: Фінали – матчі особливого роду

Головний тренер Барселони Луїс Енріке прокоментував фінальний матч Ліги чемпіонів з Ювентусом.

1635161



“Думаю, у нас буде перевага у володінні м’ячем. Ми сподіваємося більше часу проводити на половині поля суперника. Слід зіграти на дуже високому рівні, оскільки це буде важкий матч.

Стиль Ювентуса схожий на наш, Туріну теж необхідний м’яч. Вони дуже гарні в обороні, дуже винахідливі, і саме тому у них теж є шанс оформити “золотий хет-трик”. Подивимося, як все складеться.

Ми багато забили в цій Лізі чемпіонів, але всі розуміють, що фінали – це матчі особливого роду. Вони супроводжуються величезним тиском, якого треба постаратися уникнути. Розуміємо, що “Юве” протягом всього матчу буде намагатися отримати м’яч і пресингувати нас. Хто переможе, залежить від того, хто краще адаптується до цих умов.

Команда досягла того, чого хотіла – ми завоювали два трофеї і тепер можемо додати третій. Середина поля – головний ділянку гри і в атаці, і в обороні. Ми повинні домінувати в обох фазах гри – нападі та захисті. Ми хочемо зіграти у свій футбол – контролювати м’яч, створювати моменти і не дозволяти розігратися нашим суперникам”, – сказав Луїс Енріке.

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів Барселона – Ювентус відбудеться 6 червня в Берліні. Додамо, що СПОРТ bigmir) net вестиме текстову онлайн трансляцію поєдинку, який розпочнеться о 21:45.

За матеріалами: uefa.com

Читайте також:  Барселона зіграла внічию з Депортіво у заключному матчі чемпіонату

Шукайте деталі в групі Facebook