facebook

Чекали цього роками! Гучне затримання сколихнуло всю Україну

Одразу двох кримінальних авторитетів затримали українські правоохоронці 1 березня. У Дарницькому районі Києва взяли “злодія в законі” на прізвисько “Коба Руставський”, а на кордоні з Румунією в Чернівецькій області – “Каху Тбіліського”. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі України.



“Оперативники управління по протидії бандитизму Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіціі отримали інформацію, що в столицю приїхав” злодій в законі “на прізвисько” Коба Руставський “. За даними правоохоронців, він хоче закріпитися в Києві і відновити свої зв’язки і контроль в кримінальному середовищі”, – йдеться в повідомленні.

Кримінального авторитета з 2016 року розшукують правоохоронні органи Іспанії за скоєння особливо тяжких злочинів: створення злочинної організації, замовне вбивство у Франції і зберігання майна, здобутого злочинним шляхом. Також він був так званим “опікуном коронованих” представників злочинного світу Іспанії.

Однак співробітникам Нацполіціі вдалося з’ясувати його місцезнаходження на території Києва в одному з приватних будинків Дарницького району. Оперативники затримали “злодія в законі” 1 березня, в будинку вилучили зброю, боєприпаси та “заготовки” для підробки документів.

Також 1 березня затримали ще одного “злодія в законі” на прізвисько “Каха Тбіліський”, який незаконно намагався виїхати з країни.

Читайте також:  Діти Івано-Франківська мали змогу відчути себе у різних професіях

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.