facebook

Мікроавтобус влетів у поїзд! Жахлива ДТП на Закарпатті вразила всю Україну. 8 пасажирів…

У четвер, 5 березня, в районі села Боронява на Закарпатті мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter з 8 пасажирами в салоні зіткнувся з поїздом, тому що водій авто виїхав на залізничний переїзд при опущеному шлагбаумі і на червоний сигнал світлофора.



Про це в Facebook повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатській області.

Інцидент трапився близько 05:43 На Хустському районі Закарпатської області. За даними правоохоронців, 31-річний житель села Грушево, який перебував за кермом мікроавтобуса, проігнорував червоний сигнал світлофора і опущений шлагбаум, він виїхав на залізничний переїзд і зіткнувся з поїздом. В результаті авто відкинуло в кювет.

За даними поліції, сам водій не постраждав, а тест показав, що він не був п’яний в момент ДТП. В результаті аварії постраждали п’ятеро пасажирів віком від 33 до 70 років, їх відправили до лікарні. Автомобіль вилучили, а кримінальне провадження відкрили по ч.1 ст. 286 КК України – порушення правил дорожнього руху, ведеться слідство.

У той же час, за даними прес-служби “Укрзалізниці”, постраждали 6 пасажирів мікроавтобуса, а водій і ще два пасажири відмовилися від госпіталізації. Інцидент стався на переході Хуст – Бурштин, в результаті ДТП розклад рух пасажирських потягів не змінювався.

Читайте також:  Заміж в 12, туга за Януковичем і російські гроші: як живуть найбагатші роми України

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.