facebook

Час настав! Зеленський виступив з важливою заявою: хаосу ніякого не буде, зараз або ніколи

Український лідер Володимир Зеленський звернувся до усіх українців та наголосив, що ринок землі в нашій країні буде відкритий тільки тоді, коли буде прийнятий закон і підготовлені всі кадастри, але земельна реформа буде обов’язково доведена до кінця.



З цією заявою він виступив в ході зустрічі з бізнесом в Полтавській області.

“Ринок землі може відкритися в жовтні, якщо буде прийнятий закон. Якщо будуть кадастри, все буде готово, оцифровано, тоді він відкриється. Хаосу ніякого не буде. Якщо не будуть готові всі кадастри, тоді пройде якийсь час, і будуть готові кадастри, тому що ми доведемо до кінця цю реформу однозначно “, — підкреслив Володимир Зеленський.

Варто звернути увагу на те, що український парламент станом на 5 березня розглянув 3017 правок з 4018 та прийняв другу правку за весь час розгляду, яка носить технічний характер.

Український лідер зазначив, що між першим і другим читанням буде внесена поправка про проведення “всеукраїнського референдуму”, на якому українці самі вирішуть, чи давати іноземцям дозвіл на купівлю земель.

Крім того, що раніше перший заступник голови президентської фракції Олександр Корнієнко наголосив, що у “Слузі народу” не ведуть таємних переговорів з іншими політсилами парламенту для прискорення розгляду у другому читанні законопроєкту №2178-10 про запуск ринку сільгоспземлі.

“Підкилимних домовленостей ніхто ні з ким не проводить. Ми можемо закликати тільки до совісті колег по парламенту”, – сказав Корнієнко, коментуючи публікації в анонімних Telegram-каналах про домовленості “Слуги народу” з фракцією “Опозиційна платформа – За життя” і відкликання останньої своїх правок до законопроєкту.

Також додамо, що Президент України Володимир Зеленський у межах робочої поїздки до Полтавської області обговорив з представниками місцевого бізнесу основні проблеми, що турбують підприємців.

Читайте також:  У Зеленського зробили заяву щодо міністра оборони

«Я приїхав сюди, щоб почути від вас реальні проблеми. Крім самих проблем, я впевнений, є варіанти їхнього вирішення. Ми готові підтримати ці рішення чи запропонувати свої варіанти», – сказав Глава держави.

Під час зустрічі підприємці порушили питання захисту вітчизняного товаровиробника, підтримки ВПК та машинобудування через забезпечення державного замовлення та державні закупівлі.

Також представники бізнесу наголосили на необхідності встановлення рівних правил гри для всіх, зменшення адміністративного тиску на приватних підприємців та проведення подальшої дерегуляції.

Він також звернув увагу, що в Полтаві є низка заморожених інфраструктурних проектів, зокрема дорога на в’їзді у місто та басейн. Відтак, вважає Президент, краще обрати кілька довгобудів і сконцентруватися на їхньому завершенні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.