facebook

ДТП на Львівщині: Mercedes протаранив електроопору

П’яний водій пішов на обгін і не впорався з керуванням. Машина вилетіла на тротуар і врізалася в електроопору, водій і пасажирка госпіталізовані з черепно-мозковими травмами.



Під Львовом у ДТП з п’яним водієм постраждало двоє осіб. Про це повідомляє прес-служба поліції області в неділю, 8 березня.

Як передають у поліції, 36-річний водій автомобіля Mercedes під час здійснення обгону не впорався з керуванням, виїхав на тротуар і протаранив електроопору. На момент аварії водій і пасажир автомобіля знаходилися в стані алкогольного сп’яніння.

Унаслідок зіткнення сам водій отримав закриту черепно-мозкову травму і забій поперекового відділу хребта, а його 28-річна пасажирка – закриту черепно-мозкову травму.

“За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, – сказано в повідомленні.

Тепер водієві загрожує обмеження волі на строк до 3 років і можливе позбавлення права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Читайте також:  На Тернопільщині внаслідок ДТП згорів мотоцикліст (ФОТО, ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.