facebook

“Знущалися і били, не випускали з дому”: На Львівщині гвалтували дівчину-сироту. “Поліція не прийняла заяву”

У Перемишлянах, що на Львівщині, зловмисники жорстоко побили дівчинку сироту. Про це інформує, у соцмережі “Facebook”, Олена Липа.



Авторка публікації уточнює, що вже декілька тижнів просторами інтернету розповсюджується відео сексуального насильства щодо дівчини, зняте у Перемишлянах.

Однак, всі хто до цього причетний залишилися непокараними.

Місцеві мешканці, повідомляють, що дівчинка Віра, сирота з Рогатинського району, Івано-Франківської області. У листопаді дівчина закінчила навчання в училищі та продовжила проживати у Перемишлянах, орендуючи житло, спільно з працівницею бару “Автостиль”.

Зі слів місцевих, близько двох тижнів тому, у барі “Автостиль” дівчині ця працівниця бару на голову вилила майонез та повитирала їй голову ганчіркою, якою мила підлогу у барі. Власники бару звільнили працівницю, яка брала участь у знущанні.

Дівчину працівниця бару побила по руках, завдала при цьому переломи руки.

На правах анонімності, нам повідомили про працівницю бару: “Тримали її під замком, у місто не відпускали одну, забрали мобільний телефон та гроші в сумі 45 тис, які мала на картці”.

У побитті та знущаннях також звинувачують її дітей та невістку. Як повідомили місцеві, у Перемишлянах правоохоронці відмовилися прийняти від дівчини заяву про злочин.

Дівчина повернулася на Франківщину, де звернулася у правоохоронні органи.

Читайте також:  “Ти тут не був, нічого не бачив. Зрозумів, козел?”: Мати загиблої жінки в ДТП Димінського розповіла нову інформацію

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.