facebook

Луческу: В Україні бачать у Шахтарі ворогів і називають сепаратистами

Наставник Шахтаря Мірча Луческу розповів про своє майбутнє і складнощі нинішньої ситуації клубу.

1635717



“Ви знаєте, в Україні громадянська війна. Ми вже тривалий час не перебуваємо вдома і майже рік живемо в готелях. Базуємось у лісі біля Києва. Але нам дуже не вистачає нашого найкрасивішого і сучасного стадіону. Ми постійно подорожуємо – усі 52 рази в сезоні ми літали на матчі на літаку”, – розповів Луческу fanatik.com.tr.

“У Шахтарі багато хто в Україні бачить ворога. Нас називають сепаратистами або терористами. Ми стикаємося з відношенням, якого не заслужили. Але в таких умовах ми граємо футбол, намагаємося бути успішними”.

“Наприкінці минулого сезону я продовжив контракт. Я погодився, щоб показати, що мене не хвилюють умови, в яких доведеться працювати. Я сказав президенту, що буду працювати ще рік. Не поїду, як це зробив Хуанде Рамос, через усі ці події. Тут справа не у професіоналізмі, а в характері. Втекти було дуже просто”.

“Сміюся з тих, хто пише, що я не поїхав через землю в Донецьку. Яка земля? Про це пишуть в Румунії і Туреччині, але в Україні не продають землю іноземцям. Це відверта брехня”.

Нагадаємо, раніше СПОРТ bigmir)net повідомляв про те, що Луческу веде переговори з турецьким Бешикташем.
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  Юний український бомбардир підкорює Італію фінтами і голами – суперники без шансів (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook