facebook

Не планувала зупинятись: у Миколаєві 25-річна мажорка на Mitsubishi Pajero на смерть збила молоду жінку

У м. Миколаєві 25-річна мажорка на автомобілі Mitsubishi Pajero на пішохідному переході на смерть збила 32-річну жінку.



Про це повідомили у Нацполіції Миколаївської області.

ДТП сталась ввечері 13 березня на вул. Озерній. Автомобіль гнав з такою швидкістю, що від отриманих травм потерпіла померла на місці трагедії, не дочекавшись приїзду медиків.

Наразі обставини трагедії встановлюються.

Як повідомили «ФАКТАМ» у відділі комунікації поліції Миколаївської області, слідчі відділу затримали 25-річну водійку Mitsubishi. Їй загрожує до 8 років позбавлення волі.

За інформацією видання «Преступности.НЕТ» з оточення загиблої дівчини, вона була вагітна. Що стосується затриманої, то це Ольга Л., фотомодель і майстер спорту зі стрибків у висоту.

Видання «Новини-N» повідомляє, що коли поліцейські попросили водія показати права, вона заявила, що посвідчення при собі у неї немає. Пізніше Ольга зізналася, що його немає взагалі, оскільки вона його ніколи не отримувала. Автомобіль же належить її хлопцеві.

А вранці п’ятниці 13-го на вул. Адміральській в Миколаєві автомобіль Honda CR-V під управлінням місцевої жительки врізався в огорожу музею суднобудування і флоту.

Дівчина-водій рухалася по вулиці Адміральська. Біля будівлі музею суднобудування і флоту вона з якихось причин не впоралася з керуванням, виїхала за межі проїжджої частини, заїхала на газон і врізалася в металеву огорожу.

Читайте також:  Мати кричала, всі плакали: у селі знайшли мертвим 4-річного хлопчика (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.