facebook

Знайду краще: наречена Віктора Павліка сколихнула заявою про нього і його колишніх дружин

Катерина Репяхов різко відповіла критикам в мережі



Віктор Павлик і його наречена, 25-річна Катерина Репяхов готуються до весілля, яке має відбутися вже цього літа. Щаслива наречена вибирає плаття. Але не забуває відбиватися від критиків у мережі, які ставлять під сумнів щирість стосунків у парі з істотною різницею у віці і звинувачують дівчину у тому, що вона увела співака з сім’ї. Катерині набридло мовчати, і під одним з останніх постів вона знайшла, що відповісти.

Так, дівчина поділилася коментарем свого обранця для одного з українських видань, де він докладно розповів, які зміни сталися в його життя з появою Катерини.

“Ось так відповів ВП:
– не катався на лижах в Альпах
– не працював так багато
– не поспішав додому
– не готувався до весілля
– не відчував у собі стільки сили
– не мав такого натхнення для творчості
– ходів не так часто в кіно та просто гуляти
– не пив еспресо
– не був так багато годині тверезим
– не подорожував Європою не по роботі”, – заявив журналістам Віктор

Але не всім сподобалися одкровення співака. Так, одна з користувачок мережі написала під постом: “А що заважало йому робити це все зі своєю дружиною? На чужих сльозах щастя не побудуєш!”

“А при чому тут взагалі колишня дружина одна чи інша? Будь-які розставання не обходяться без сліз, так давайте весь світ перестане жити. Віктор так само залишав одному свою дружину, заради третьої і що? Це їм завадило прожити 20 прекрасних років разом. Не пишіть дурниць, коли нічого не знаєте”, – відповіла їй наречена артиста.

Читайте також:  Франківчанка Тіна Кароль розповіла про мoтopoшнy прикмету на своєму весіллі

Тоді підписниця дівчини застерегла її: велелюбний співак може кинути її заради п’ятої обраниці. “Налякали. Ну і чудово. Знайду кращого значити, якщо залише”, – відповіла Катерина.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.