facebook

Повернувся з Італії – підозрюють коронавірус: фронтмена відомо українського гурту госпіталізували (фото)

Відомий український музикант Валерій Харчишин загримів у лікарню після поїздки в Італію. Є підозра на коронавірус.

Про це він написав на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

При цьому розповів: здав тест на COVID-19 та наголосив, з якими проблемами зіткнувся в медичних установах.

До того ж зауважив, що контактував з потенційно зараженими в італійській лікарні, відвідував аеропорти в Мілані, Римі, Турині, Празі і подорожував за кермом з Ломбардії в Лігурію з зупинками в людних місцях.

І повідомив, що на момент госпіталізації його відмовилися везти в Київську центральну лікарню, а привезли в лікарню міста Біла Церква.

У Білоцерківській лікарні №3, куди відвезли Харчишина, тестів на коронавірус, за словами співака, не виявилося, їх доставляли з іншої медустанови з міста Ірпінь, звідки, власне, і їхала швидка.

“Ніяких тестів, в ніч з п’ятниці на суботу в призначеному Київською ОДА центрі боротьби з COVID-19 немає. Вони були в Ірпені (звідки швидка). На питання – для чого тоді мене привезли за 100 км від Києва – розводять руками, кажучи щось про інструкції”, – зазначив Харчишин.

“Тест таки зробили в неділю (потрапив в п’ятницю) в спецлабораторії Києва, показав негативний результат, але, з рентгеном у мене виявили односторонню пневмонію, яка дозволила мені залишити бокс N1 з прекрасним видом на білу церкву в Білій Церкві”, – повідомив Валерій, гнівно додавши, що в ситуації пандемії українська медицина працює але робить це “через с**ку”, – резюмував він.

Читайте також:  Прямо над очима: хворий на коронавірус розповів про дивні перші симптоми

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.