facebook

Франківські комунальники будуть мити і дезинфікувати місто під час карантину

Про це йшлося під час оперативної наради в міського голови.
За словами головного комунальника Михайла Смушака, в місті будуть дезинфікувати зупинки громадського транспорту, оброблятимуть контейнерні майданчики, інформує Бліц-Інфо.



“Вчора МДК терміново переобладнало два автомобілі під поливання. Сьогодні ці автомобілі будуть поливати вулиці міста. Є можливість переобладнати ще два автомобілі. Один з них буде працювати на об’єктах, які знаходяться на балансі парку. Також станом на сьогодні працюють чотири пилососи і ще один виїде в місто сьогодні-завтра, бо закінчуються профілактичні роботи. АТП 0928 обробляє автомобілі хлоркою і з цієї ночі буде прводити дезінфекцію на контейнерних майданчиках, щоб там не поширювались інфекції. Сьогодні ми домовилися про миття зупинок. До кінця дня КП “Благоустрій” має закупити додаткову бочку з водою та миючі засоби. Вчора ми говорили з керівниками комунальних ідприємств про можливість обробки водою з дезинфікуючими засобами територій у місті. Але потрібно щоб спеціалісти сказали, які саме засоби потрібно використовувати, як це робити і де їх взяти. Окрім того працівникам комунальних підприємств потрібні засоби захисту, бо вони працюють”, – сказав Смушак.

У свою чергу міський голова зауважив, що з дня на день очікують на поставку нових партій медичних захисних масок.

“Першочергово вони будуть видані службам, які працюють на благо міста в такий важкий час, що настав! Тобто перші партії отримають медичні працівники, комунальні служби, правоохоронці та ті, хто невпинно підтримує порядок в нашому місті”, – пообіцяв мер.

Читайте також:  Чим відрізняється кашель при коронавірусі від кашлю при застуді і грипі: роз'яснення

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.