facebook

Людей косить не тільки коронавірус: українська медсестра з Італії дала шокуючу інформацію (відео)

Українка, яка працює медсестрою в будинку для літніх людей в італійській Ломбардії, розповіла про страшні масштаби пандемії в країні та звернулася до українців.



Її монолог публікує “Радіо Свобода”.

Жінка зазначає, що ніколи не була плаксивою, а тепер ридає щодня, спостерігаючи, що відбувається в Італії і як несерйозно українці ставляться до поширення вірусу в Україні. Медсестра зазначає, що ніколи не погодилася б спілкуватися з пресою, але зараз робить це, щоб українці прочитали та встигли вберегтися.

Медик розповідає, що лікарі наражені на небезпеку, хоч і працюють у захисному одязі. Вони щодня переживають, чи не заразять літніх людей, які ще є здоровими. Багато людей, за її словами, помирають не тільки від коронавірусу, а й від стресу. Так, жінка розповідає, що напередодні за ніч у її закладі померли четверо людей похилого віку: всі вони були здоровими, але пішли із життя через стрес.

З 29 пацієнтів, з якими працює жінка, самостійно пересуваються лише двоє. Через це люди й так були пригніченими, а тепер регулярно почали питати: “Я помру, так?”

 

Читайте також:  В Індії народилося триголове немовля, паломники кинулися до нього, прийнявши за бога. Фото 18+

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.