facebook

Чим дивували прикарпатці на виставці у Києві? (фото)

Івано-Франківська область взяла участь 27-ій Міжнародній агропромисловій виставці “Агро-2015″ у Києві. На ній українські та зарубіжні аграрні фірми представляли досягнення, висвітлювали ділові зв’язки між виробниками та покупцями.



vistavka4

Виробничий та інвестиційний потенціал Прикарпаття представили понад кращих 60 підприємств агропромислового комплексу нашої області, пише прес-служба ОДА.

http://www.galka.if.ua/wp-content/uploads/2015/06/korivki-korovi.jpg

Серед них: ПАТ “Івано-Франківський хлібокомбінат”, “Івано-Франківський м’ясокомбінат”, “ВТКФ “Ласощі” та “Городенківський сирзавод”, Івано-Франківське ОДОСП, ТОВ “Станіславська торгова компанія”, “Даноша”, “Штерн-Агро”, ДП “Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів”, “Калуський комбінат хлібопродуктів”, “Дейсон ЛПК”, “АБО-МІКС”, “ЗПК “ЮМАС”, “Добробут Прикарпаття” та “Тирлич”, ДП “М’ясопереробний комплекс “Росана” ТОВ “Росан-Агро”, Богородчанська дільниця тепличного господарства, ПОСП “Долинський теплично-овочевий комбінат”, СОК “Чиста Флора”, ФГ “ДелСО” та “Люкляна Богдана Дмитровича”, ПСП “Рідна земля”, ДП “Ямниця” та інші.

http://www.galka.if.ua/wp-content/uploads/2015/06/lasoshhi-tsukerki.jpg

Обласна експозиція демонструвала досягнення області в різних галузях агропромислового комплексу, зокрема у харчовій та переробній промисловості.

http://www.galka.if.ua/wp-content/uploads/2015/06/traktor.jpg

Продукти харчування, представлені на дегустацію підприємствами Прикарпаття, отримали схвальні відгуки учасників та відвідувачів виставки. Підприємствами агропромислового комплексу Прикарпаття  підписали контракти на постачання продукції та протоколи намірів про співпрацю  з вітчизняними та іноземними діловими партнерами.

http://www.galka.if.ua/wp-content/uploads/2015/06/agrovistavka.jpg

За активну участь у Міжнародній виставці та відповідно рішення її організаторів окремі підприємства відзначені дипломи міністра аграрної політики та продовольства України.

джерело http://versii.if.ua/novunu/chim-divuvali-prikarpattsi-na-vistavtsi-u-kiyevi-foto/

Читайте також:  На Калущині чотири школи чекають на шкільні автобуси

Шукайте деталі в групі Facebook