facebook

Коронавірус забрав її! Пішла відома актриса. Лікарі боролися за неї до останнього

Сьогодні померла зірка італійського кінематографа Лючія Бозе (Lucia Bosè). Актриса пішла з життя в 89 років.

Коронавірус продовжує тримати в страху весь світ. Сьогодні стало відомо, що жертвою небезпечного захворювання стала італійська актриса Лючія Бозе. Вона померла в Мадриді.

Зірка померла через захворювання, пов’язане з COVID-19, повідомила газета El Pais. Фахівці запевняють, що людям похилого віку складніше боротися із захворюванням, і вони знаходяться в групі ризику.

Лючія Бозе народилася 8 січня 1931 року в Мілані. В юності вона працювала в міланській пекарні, проте в 1947 році її життя кардинально змінилася. Лючія перемогла в конкурсі краси «Міс Італія». У 1950-му відбувся кінодебют Бозе. Вона знялася у фільмі Де Сантіса «Немає миру під оливами». Після цього актриса зіграла у фільмах «Хроніка одного кохання», «Рим об 11 годині», «Дама без камелій», «Смерть велосипедиста», «Це називається зорею» та інших.



Лючія будувала кар’єру до 1956 року, поки не вийшла заміж за іспанського матадора Луїса Мігеля Домінгін. Одружившись, зірка присвятила себе чоловікові і дітям. У кіно Бозе повернулася в кінці 60-х. Одна з її яскравих робіт такого часу – фільм Федеріко Фелліні «Сатирикон».

У 2000 році артистка виконала свою мрію – відкрила в Іспанії перший в світі Музей ангелів. В експозиції музею представлені роботи сучасних художників з різних країн, що зображали ангелів, а також різні ангельські скульптури.

Читайте також:  Експерти з РФ знову стверджують, що Боїнг під Донецьком був збитий Буком

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.