facebook

КОРОНАВІРУС! НАКИПІЛО! ВІДКРИВАЮ ПРАВДУ! Хочете закидайте мене камінням, хочете заплюйте, але більше мовчати не можу

Від редактора. Знаючи, що багато людей не вірять в COVID-19, не змогли пройти повз такий цікавий пост. Безумовно, буде багато людей в Україні, які на сьогодні 23.03.2020 будуть згодні з автором. Але час покаже, що це не жарти, а поки запам’ятайте, що 23.03.2020 ви ще не розуміли реальних справ з цією бідою. Посто автора Andrii Kozak публікуємо в оригіналі без жодних змін.



 

КОРОНАВІРУС! НАКИПІЛО! ВІДКРИВАЮ ПРАВДУ! Хочете закидайте мене камінням, хочете заплюйте, але більше мовчати не можу!

Остогидло щодня читати страшилки і байки, що нібито скоро ми всі загинемо.

Все українське ЗМІ і телебачення сьогодні всім чим займаються, це розповсюдженням загадкових міфів та введенням людей в страшенну паніку та хаос.

В такому хаосі українці навіть не помітили, що сьогодні найбільші мережі магазинів оголосили про подорожчання продуктів на 40-150%.

Сьогодні українці готові витратити і розпрощатися з останніми накопиченнями, віддати все в ломбарди і зачинитися в підвалах, лиш би врятувати свої «задниці» від загибелі невідомо від чого.

Вибачте, жорстко висловився, але не розумію. чому ви такі впевненні, що ви доживете до того дня і секунди, коли заразитеся тим самим Коронавірусом.

Чому ви не думаєте про те, що ймовірність вмерти від інфаркту, інсульту і ще чогось прямо зараз, в рази більша, аніж від Коронавірусу.

Я правильно зрозумів, єдине з хвороб, що може Вас похитати, дорогі украінці – це новий недуг… а від всього іншого Ви маєте чародійне страхування?

Ну що ж… Люди, схаменіться вганяти себе та оточуючих в плутаницю та дурноватий хаос!

Я думаю, що скоріше Ви помрете від очікування лихого вірусу, аніж від самого вірусу. 

Читайте також:  На Прикарпатті розшукали заробітчанку з підозрою коронавірусу, яка втекла з Київської лікарні

Вам не здається дивним, що в країнах Африки та в Індії, де існує жахлива антисанітарія, немає вірусу де факто, там зовсім інші проблеми і майже ніхто не говорить про Коронавірус, так, як говоримо про нього ми. Поки Ви носите повні штанці страху, Китай виселив декілька мільйонів мігрантів з сусідніх держав.

Поки ви читаєте цей пост, Європа щохвилини висилає десятки і сотні тисяч трудових мігрантів, навіть більше того, сьогодні в Європі заговорили про ймовірність закриюття кордонів на два роки. Що все це означає?

Можливо саме в цьому спустошена економіка Заходу знайшла вихід не впустити в ЄС чергову хвилю мігрантів з Сирії та Африки? Навіть більше – ЄС витурила інших мігрантів, біженців, які вже роками сидять на пільгах Італії, Німеччини та Іспанії, тим самим підриваючи їхню економіку?

У самих бідних країнах, де немає подібних проблем, немає і Коронавірусу.

Українці, я зовсім не закликаю Вас перестати вірити в загрозу Коронавіруса, а навпаки, переконаний, що проблема існує, але явно не в таких масштабах, які сьогодні нам малюють. Звичайно, потріно всім дотримуватися правил карантину, але попри те, ми не повинні вганяти собі та оточуючим в голови нісенітниці про армагедон і те, що всім нам прийде кінець.

Для прикладу. Чому всі ми повинні вірити в те, що всі померлі в Італії, Іспанії чи ще десь, стали жертвувати саме Коронавіруса? Я хочу підкреслити, що значна більшість з померлих – це люди похилого віку, або люди з смертельними вадами різних захворюваннь.

Якщо детально перевірити інформацію про людей, які вмерли нібито від Коронавіруса, можна дізнатися, що переважна більшість з них, мали онко захворювання, діабет, або ж практично невиліковні хвороби? Якщо 80 річна онкохвора італійка померла після 10 місяців боротьби з раком, в статистиці вона рахується, як жертва Коронавіруса? Збіг обставин, чи щось більше? Все це не наштовхує Вас задуматися на мить? Більше смерті від коронавірвсу, я боюся бабусь змітаючих на полицях продуктових магазинів усю гречку і туалетний папір. Вибачте, але складається враження, що люди зібралися жерти і ср**т… грубо, але така реальність.

Читайте також:  Медики розповіли, чи відновлюються легені у людей, які хворі на COVID-19

Взагалі, за час, коли я намагався повністю поринути в проблему нового вірусу, зрозумів те, що для початку ми повинні зрозуміти причину виникнення самого Коронавіруса, а потім вже говорити про його наслідки. Було це біологічною зброєю та витоком з секретної лабораторії? Було це випадковою мутацією старого вже існуючого вірусу в новий, ЧИ ЦЕ ПРОСТО ГЕНІАЛЬНЕ «НАМАХАЛОВО» 21 СТОЛІТТЯ, якогось чергового генія, час покаже!

На цей день найкращий боєць проти Коронавіруса, це бацько Лукашенко, і якщо в самому кінці історії з цього виграє Білорусь, а Україна знову даруйте «обкакається», погубивши свої економіку, черговий рад пішовши на поводочку США та Китаю, нової економічної кризи та дефолту нам не уникнути, як мінімум, сьогодні вже тисячі людей втратили свої робочі місця і дохід, за рахунок якого годували свої сім’ї. Таким чином сьогодні потріно більше боятися бідності і краху нашої держави, чим намальованих ЗМІ фейків про змітаючий все на своєму шляху вірус.

Висновок: Не читайте нісенітниці ЗМІ, перевіряйте інформацію, дотримуйтеся гігієни не лише під час пандемії, але й усе своє життя. Мийте руки, не блукайте по людних місцях і ринках, тому що там можна підхватити набагато гірші болячки, чим самий Коронавірус.

І на кінець, пам’ятайте, В Світі мільйони ВІЛ інфікованих, десятки мільйонів хворих на СНІД, гепатит С, Б, туберкульоз, а також десятки видів онко захворювань.

Щодня в Африці тисячі дітей вмирають від голоду. Щодня від Війн та військових конфліктів вмирають десятки тисяч Невинних людей. Щодня від жахливих винаходів людства, страждає все населення Планети, разом з природою, тваринами і нами з Вами.

А християнам скажу, що довіряючому Господу, не страшна жодна чума та ніякий вірус, адже Ангели Божі охороняють його вдень і вночі. Не панікуйте і все буде Україна. Друзі! ВАЖЛИВО Для тих, хто погоджуєтеся з моїми думкам, прошу поставити  лайк та обов’язково поширте цей допис. Лише спільно, репостами ми зможемо зупинити Хаос насуваючого фейкового апокаліпсиса і повернемо панікерів в справді здоровий глузд.

Читайте також:  Дев'ятикласник з Косова ‒ в ТОП-10 найсильніших шашкістів світу

Поширюйте собі і по всіх можливих групах. Вірю, що нас мільйони!

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.