facebook

На Прикарпатті в медзаклади поступило 59 пацієнтів з підозрою на коронавірус

23 прикарпатців вже отримали негативні результати досліджень на COVID-19, у 5 – коронавірус підтвердили, інші очікують результатів вірусологічної референс-лабораторії.



Під час брифінгу в ОДА щодо ситуації з коронавірусом в Івано-Франківській області про це повідомив заступник директора департаменту охорони здоров’я Володимир Чемний.

“В закладах охорони здоров’я Івано-Франківської області з підозрою на коронавірусну хворобу знаходяться 36 осіб. Всі вони очікують результатів вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я. Всього поступила з підозрою на 59 осіб. З них 23 отримали негативні результати і 17 пацієнтів вже виписано”, – відмітив Чемний, пишуть Версії.

Також заступник директора департаменту ОЗ повідомив про лікування пацієнтів, у яких COVID-19 підтвердили.

“Було 5 пацієнтів з позитивним діагнозом, один пацієнт помер. Четверо знаходяться в обласній клінічній інфекційній лікарні, їх стан – середньої важкості. Вони не перебувають на апаратах штучної вентиляції легень, лікування продовжується”, – додав Володимир Чемний.

Читайте також:  “Мій син жа­лівся, до нього не підходили. ”Сльози, розпач у родині. Сьогодні помер молодий військовий. Вся країна плаче

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.