facebook

Арештувати все майно Порошенка і Ко! Українці у шоці, блискучий антикризовий план

Колишній нардеп Віталій Купрій вимагає заарештувати все майно Порошенка і його соратників – Гройсмана, Гонтарєвої і Луценка.



Відповідний лист політик адресував президенту України Володимиру Зеленському.

На думку Купрія, такі дії дозволять збільшити доходи державного бюджету як мінімум на 2 млрд грн.

“Негайна передача їх майна в управління держави, отримання від нього доходів, до отримання вироків суду з їх наступупною конфіскацією”, – пише він.

Крім того, екс-нардеп зажадав у Зеленського притягнути до кримінальної відповідальності корупціонерів з президентської команди, навести порядок на митниці, затримати всіх керівників тендерних комітетів, чиї рішення були невигідні для України, розігнати наглядові ради при стратегічних державних підприємствах, знизити зарплати ТОП-чиновників, боротися з корупцією та олігархами.

“Зупинення діяльності схем з ухилення від сплати податків, офшорних махінації олігархів тощо. При цьому необхідне зменшення податкового тиску на малий та середній бізнес, а також людей із низьким рівнем доходів, – йдеться у заяві екснардепа.

Купрій зазначив, що вже втретє направляє свій “план дій” президенту Зеленському, однак поки “глухо”.

До слова, свій план боротьби із кризою оприлюднив і ексміністр економіки Тимофій Милованов.

Він вирішив дати українцям важливу пораду та розповів, де нашій країні взяти кошти на боротьбу з кризою. Він наголосив, що гроші на підтримку людей і бізнесу в умовах “вірусної кризи” можна було б взяти у екс-власників збанкрутілих банків.

Про це політик написав в соціальних мережах.

“Джерело грошей для держави під час кризи про яке всі забули. Гроші на підтримку людей та бізнесу можна було б взяти у колишніх власників збанкрутілих банків. Вони винні десятки мільярдів гривень.

Тільки в Приватбанку оцінка суми виведених грошей сягає більше 5 млрд доларів. А є десятки інших банків. Для повернення цих грошей потрібна системна робота з колишніми власниками, через правоохоронні органи, суди, та державні органи влади”, — підкреслив Тимофій Милованов.

Читайте також:  “Батьки викраденого забрали заяву з поліції…”: Несподіваний поворот у резонансній справі в Коломиї

Варто зазначити, що сам Ігор Коломойський, на якого натякає політик, на таку пропозицію поки не відреагував.

Як відомо, 23 березня глава уряду Денис Шмигаль заявив, що Україна, як і решта держав, наразі знаходиться на порозі нової економічної кризи, що буде спровокована саме пандемією. Очільник Кабміну попросив громадян не панікувати, адже Україна вже активно готується до неї.

Не менш цікавим виглядає те, що Кабінет міністрів негайно зареєстрував у Верховній Раді оновлений “антиколомойський” законопроєкт №3260 щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності. Прийняття закону є однією з вимог надання допомоги Міжнародним валютним фондом.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.