facebook

Борислав Береза: Приємно здивувало, що Зеленський відмовився від…

Нардеп 8-го скликання Верховної Ради, блогер і громадський активіст Борислав Береза ​​в своєму блозі пише про те, що він повністю підтримує вольове рішення глави української держави Володимира Зеленського — відмовитися від свого президентського кортежу і передати всі ці елітні автомобілі медикам, яким зараз набагато важливіше пересуватися оперативно по країні, ніж президенту.



За словами Берези, також він позитивно оцінює новину про те, то прикладом президента пішов глава його канцелярії Андрій Єрмак і передав свій недавно куплений «Мерс» на потреби медиків, а саме тепер елітний автомобіль використовується для підвезення лікарів по Києву.

Але найбільше, за словами Берези, його надихнуло те, що Офіс президента передає 1 мільярд гривень, який виділений з держбюджету на його утримання, для Інституту молекулярної біології і генетики НАН України. Вчені вже на фінальній стадії розробки тест-систем для коронавірусу і ці гроші дуже і дуже будуть потрібні.

Борислав Береза ​​пише, його також приємно здивувало, що нардепи з монобільшості вирішили повторити подвиг нардепів 8-го скликання ВР в розпал російської агресії, і відмовилися від підвищених зарплат на користь фонду боротьби з коронавірусом.

Нардеп наголошує, це приємні новини, але, нажаль, вони виникають тільки в його особистій уяві.

Насправді всім же відомо, що ні на що подібне ніхто з вищезгаданих діячів не здатний.

Читайте також:  Медреформа 2019: українцям пояснили, коли потрібно викликати швидку, а коли сімейного лікаря

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.