facebook

У Нью-Йорку кожні 17 хвилин від коронавірусу помирає людина

Медик Стів Кассапідіс порівняв те, що відбувається в місті з пеклом.



Кількість інфікованих коронавірусом у США перевищила 100 тисяч осіб. За розрахунками Daily Mail, в місті Нью-Йорк заражені почали вмирати кожні 17 хвилин.

Виклики бригади парамедиків різко зросли на 40%. У відділення невідкладної допомоги надходить до 6,5 тисячі дзвінків щодня. Через великий потік звернень черга на лінії швидкої інколи сягає 170 людей.

Представники пожежного департаменту Нью-Йорка закликали громадян дзвонити в швидку тільки в надзвичайних ситуаціях, наприклад, при проблемах із серцем або легенями.

Будь ласка, дозвольте службам надавати допомогу тим, хто найбільше цього потребує. Телефонуйте за номером 911, тільки якщо вам потрібно екстрене лікування”, – звернулися вони до жителів міста.

Доктор громадської лікарні Нью-Йорка Стів Кассапідіс порівняв те, що відбувається в місті з пеклом. За його словами, медики не встигають приймати заражених. “Хворих привозять, підключають до апаратів, потім вони вмирають, і коло повторюється. Пацієнтів привозять і привозять”, – описав Кассапідіс.

Лікар приватної клініки Нью-Йорка Емад Юссеф розповів, що американські лікарні нагадують військові госпіталі.

“Пацієнти з кисневими масками лежать один за одним від вхідних дверей аж до відділення швидкої допомоги” – зазначив він.

Мер Нью-Йорка Білл де Блазіо 27 березня підкреслив, що в місті достатньо необхідних запасів, щоб пережити наступний тиждень, однак подальші прогнози робити важко.

“Починаючи з 5 квітня ми можемо опинитися в скрутному стані”, – зазначив Блазіо. Він також підкреслив, що місту необхідна федеральна і військова підтримка, а також як мінімум 15 тисяч апаратів штучної вентиляції легенів.

Читайте також:  Роббі Вільямс зняв кліп про гулянки багатих росіян

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.