facebook

Ніякої Швейцарії! Олена Зеленська ефектно поставила хейтерів на місце. Зеленський пишається

На тлі чуток у соцмережах та у деяких ЗМІ, що дружина президента Олена Зеленська під час епідемії виїхала за кордон, вона взяла участь у зйомках уроку з української мови для учнів п’ятих класів в рамках національного проєкту дистанційного навчання на період карантину.



Джерело: пресслужба Офісу президента

Пряма мова Зеленської: “Карантин – це необхідний захід для здоров’я та безпеки кожного з нас. І я ще раз прошу українців дотримуватися його правил та залишатися вдома. Але карантин – це не канікули. І він не має стати на заваді доступу наших школярів до якісних знань. Тож дивимося “Всеукраїнську школу онлайн” та продовжуємо залишатися вдома з користю”.

Деталі: Під час зйомок дистанційного уроку перша леді звернулася до батьків з проханням стежити за розкладом та заохочувати своїх дітей долучатися до пізнавальних ефірів.

Що було раніше: З 29 березня серед користувачів у соціальних мережах поширювалось повідомлення, що президент Зеленський нібито вивіз дружину з дітьми до Швеції.

Нагадаємо:

Президент Володимир Зеленський ініціював проект “Всеукраїнська школа онлайн”, який має на меті забезпечення дистанційного навчання для учнів середніх та старших класів на всій території країни.
За задумом, учні з п’ятого по одинадцятий клас зможуть дистанційно вивчати 11 предметів.

Читайте також:  Підвищення зарплати вчителям: міністр освіти зробила заяву

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.