facebook

В Івано-Франківську “Азов” збирає підписи на створення політичної партії

В Івано-Франківську в центрі розгорнувся намет Цивільного корпусу полку “Азов”. Активісти збирають підписи мешканців Івано-Франківська за створення нової політичної партії.


За останні кілька днів, кажуть активісти, тисячі мешканців Прикарпаття підтримали своїми підписами створення нової політичної партії, яка має стати своєрідним політичним втіленням добровольчого полку “Азов” і базуватиметься на цінностях, які сповідують добровольці.

– Запорука нашої перемоги – це мобілізація нації. Це концентрація зусиль на зовнішньому і внутрішньому фронтах. Країна однаково потребує і влучних пострілів по агресору, і куплених для потреб фронту атечок, тепловізорів чи бронежилетів, знешкодження посібників ворога і люстрації казнокрадів і хабарників, участі громадян у суспільно-політичних акціях і дотепних дописів в інтернеті. У цій війні кожен має знайти своє місце, зробити власний внесок у майбутню перемогу. Кожен має вибір – стояти осторонь чи долучитися до творення новітньої історії України”, – йдеться в агітці “азовців”

Читайте також:  На Прикарпатті розпочато розслідування за фактом масового отруєння людей на весіллях

Шукайте деталі в групі Facebook