facebook

“В одну мить змінилося все”: коломиянка, яка мешкає в Італії, розповіла про ситуацію в країні

Коломиянка, яка мешкає в невеличкому містечку біля Неаполя, що на півдні Італії, розповіла про ситуацію в країні під час спалаху коронавірусу.

Олександра Скрипник планувала їхати додому на Великдень, однак вирішила залишитися в Італії, щоб не наражати рідних на небезпеку, повідомляє “НТК“.

Ще пів року тому я запланувала поїздку до України на Великдень, щоб відсвяткувати Паску з рідними та друзями. Але в одну мить змінилося все. Тому я вирішила залишитися тут, щоб не наражати на небезпеку людей, яких люблю, – ділиться Олександра.
Жінка розповідає, що в перші дні карантину люди намагалися розважатися, виходили на балкон, співали пісні, робили імпровізовані шоу.

Але зараз, на жаль, прийшов час, коли кожна родина повинна вирішувати свої більш нагальні проблеми, тобто фінансові, – ділиться коломиянка.
Вона каже, що як і в Українці, в перші дні карантину італійці не дуже серйозно відреагували на прохання Уряду залишатися вдома і носити засоби захисту.

Людям заборонили виходити з дому без поважної причини. Дозволено тільки ходити за покупками та на роботу. При умові, якщо ви можете надати бланк, в якому вказані особисті дані та причина перебування поза межами дому, – розповідає Олександра.
Жінка щиро сподівається, що в Україні ця проблема не досягне таких масштабів.

Але все залежиться від кожного з нас, рівня свідомості та відповідальності, – каже вона.
Прикарпатка ділиться, що продовжує ходити на роботу, вживаючи всі можливі засоби захисту та гігієни. Але цифри про кількість хворих та смертей, які щодня показують по телевізору, каже, ігнорувати неможливо.

Читайте також:  Жінка прийшла погодувати братового пса і пoмeрла жaхливoю смeртю

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.