facebook

З’явилося відео сотень могил, які вирили в Дніпрі, на випадок масових жертв коронавірусу

У Мережі з’явилося відео, як комунальні служби Дніпра викопують могили на випадок масових смертей від коронавірусу. Про це повідомляє ТСН.

Понад 600 ям викопали на 12 кладовищах міста.

Комунальники кажуть, що до такого кроку вдалися після спілкування з колегами з Італії та Іспанії – там через високу смертність виникли труднощі з похованням померлих.

Мерія Дніпра також закупила 2 тисячі спеціальних пластикових мішків для зберігання тіл, щоб запобігти зараженню. А зараз влада розробляє додаткові правила поховання.

Крім того, міська влада ще раз закликала громадян дотримуватися правил карантину.

“Все обов’язково, без винятку, будуть поховані в трунах, будуть віддані останні почесті. Однак я б хотів звернутися до мешканців, щоб вони максимально (відповідально – Ред.) ставилися до свого здоров’я. Щоб безтурботна поведінка в це місце їх не привела”, – заявив заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко.



Як повідомлялося раніше, мер Дніпра Борис Філатов розповів, що на похоронах не можна буде присутнім більш ніж по одній особі на території в 10 квадратних метрів. Крім того, видача тіл з моргів померлих буде проводитися в закритих трунах, при цьому самі тіла будуть в герметичних мішках і піддані дезінфекції.

Читайте також:  “Краще, що вона померла”: В лікарні заразили на кір вагітну жінку з тернопільщини, дитина не вижила

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.