facebook

В Україні від коронавірусу помер 30-річний чоловік. Фото

В Олександрівській лікарні Києва помер 30-річний чоловік з коронавірусом, за життя якого лікарі боролися протягом декількох тижнів.

Протягом усього лікування він перебував у важкому стані, повідомила на своїй сторінці в Facebook головлікар Олександрівської лікарні Людмила Антоненко (щоб подивитися фото, проскрольте новину до кінця).

“До жалю, ми втратили пацієнта. За його життя ми боролися останні кілька тижнів. Протягом усього лікування пацієнт був важким, з прогресуючим погіршенням, що призвело до підключення до апарату ШВЛ (штучна вентиляція легенів) і ЕКМО (екстракорпоральна мембранна оксигенація – метод насичення крові киснем при розвитку важкої гострої дихальної недостатності)”, – написала головлікар.

Антоненко від себе і лікарів лікарні висловила співчуття рідним і знайомим померлого.

Зазначається, що померлим є 30-річний чоловік Кирило. Його дружина Валерія Вьюшіна в Instagram уточнила, що похорони відбудуться 7 квітня.

“Я не розумію, це можна якось пережити? Я не хочу нічого і нікого. Завтра похорон. Будь ласка, не дзвоніть мені”, – написала дівчина.

У свою чергу Антоненко уточнила, що ще один пацієнт на ЕКМО знаходиться у важкому і нестабільному стані.

Станом на 6 квітня, в інфекційному відділенні Олександрівської лікарні перебувають 65 пацієнтів. У 43 підтверджено діагноз коронавірус, 20 – підозрою, 4 – в реанімації, 1 на ЕКМО.

https://www.instagram.com/p/B-o_5noJGiF/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B-H41k9JDwD/?utm_source=ig_web_copy_link

Читайте також:  Епідемія коронавірусу: в Італії кількість інфікованих перетнула позначку в 1000 осіб

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.