facebook

У Харкові невідомі влаштували погром з різаниною в студентському містечку

В результаті нападу три людини з ножовими пораненнями потрапили до лікарні.

1638073




У Харкові пізно увечері 11 червня близько 40 осіб влаштували погром з різаниною на вулиці Отара Яроша, де знаходиться студентське містечко з гуртожитками кількох ВНЗ. В результаті нападу трьох людей з ножовими пораненнями доправили до лікарні, повідомляє ТСН.

Очевидець подій, студент Харківського національного університету ім. Каразіна Олександр Лагура розповів, що нападники були молодими людьми спортивної статури, їхні голови були закутані футболками, деякі були в масках і з ножами.

З його слів, вони пробіглися по вулиці Отара Яроша, б’ючи всіх на своєму шляху і руйнуючи все, що потрапляло під руку. Вони попробивали шини декільком автомобілям, які були припарковані біля одного з гуртожитків.

“На лавочці біля гуртожитку сиділи хлопці, натовп відразу на них накинувся, порізали їм спини, ноги, порізали машини, які поряд стояли”, – розповів Олександр.

Зі слів очевидця, один з постраждалих – араб. Його відвезли в лікарню на машині з порізаними колесами, не чекаючи приїзду “швидкої”. Решта два постраждалих – українці. В одного з них глибокі порізи спини, у другого – розбита голова і глибока рана ноги. Їх відвезла “швидка”.

Міліція вирішує питання про справу після протесту біля генконсульства РФ у Харкові

Сам Олександр на момент нападу сидів за столиком біля кафе за 100 метрів від місця події. Він каже, що коли почалася різанина, всі, хто був поруч, почали кричати і побігли в кафе. Господар закладу закрив двері, нападники спробували потрапити всередину, але у них нічого не вийшло.

Вони розкидали столики і стільці, після чого втекли в бік вулиці Наукової. Повідомлення про напад на студентське містечко в Харкові підтверджують і користувачі соціальних мереж. На сайті МВС Харківської області ніяких повідомлень про подію поки немає.

Читайте також:  Адвокат Савченко: Історія з фейковим листом - операція спецслужб Росії

Шукайте деталі в групі Facebook