facebook

У Москві невідомі закидали яйцями посольство України

Влучили в автомобілі і меморіальну дошку.

1638637


У Москві в п’ятницю ввечері невідомі імітували напад на посольство України. Після святкування Дня Росії приблизно о 22.30 близько ста молодих людей підійшли до посольства України в Москві на Леонтівського провулку, передає УНІАН.

Відразу після цього до дипломатичного представництва під’їхало близько 10 автобусів з бійцями ОМОН. Після невеликої паузи і переговорів лідерів цієї групи молоді з поліцейськими, несподівано близько 20 осіб вибігли з боку поліцейських і не зустрівши опору з боку правоохоронців почали кидати яйця у бік посольства.

У результаті “атаки” частина яєць влучила в автомобілі посольства, а частина – в меморіальну дошку в пам’ять загиблим людям під час вибуху в цій будівлі в 1919 році, яка є пам’яткою історії, що охороняється російською державою. За “нападниками” погналася поліцейські і деяких затримали.

11 червня в Харкові російське консульство, поряд з яким триває пікет активістів “Громадської Варти”, закидали зеленкою, яйцями і борошном. Таким чином, кілька десятків людей “привітали країну-агресора зі святом”.

Нагадаємо, минулого року посольство Росії в Києві також закидали яйцями і зеленкою і перекинули кілька автомобілів.

Читайте також:  Хлопець вирізав всю свою сім’ю: Маму добив на кухні

Шукайте деталі в групі Facebook