facebook

“ПриватБанк” продав 25 нафтобаз майже за 100 мільйонів гривень

Загальна сума реалізованого майна “Приватбанку” через майданчик OpenMarket в рамках добровільної продажу становить 332 мільйони гривень.



Найбільший банк України ПриватБанк” продав через електронний аукціон Державного підприємства “Система електронних торгів арештованим майном” (СЕТАМ, онлайн-аукціон OpenMarket) 25 нафтобаз на загальну суму 93,4 мільйона гривень.

Про це повідомила прес-служба СЕТАМ. “Акціонерне товариство державний банк “ПриватБанк” продав через електронний аукціон OpenMarket 25 нафтобаз на загальну суму 93 мільйони 392 тисячі 847 гривень”, – сказано в повідомленні. Нафтобаза з найбільшим приростом ціни 620% розташована в місті Коростень Житомирської області. Згідно з повідомленням, загальна сума реалізованого майна “Приватбанку” через майданчик OpenMarket в рамках добровільного продажу становить 332 мільйони гривень.

Як повідомляв УНІАН, 6 квітня найбільший банк України ПриватБанк” повторно виставив на електронний аукціон OpenMarket десять нафтобаз з суттєвим зниженням ціни від 1% до 87% від первісної вартості. Довідка УНІАН. “ПриватБанк” (м. Дніпро) працює на ринку України з 1992 року і є найбільшим банком за обсягом активів. Банк знаходиться у власності держави з грудня 2016 року. СЕТАМ з 2014 року реалізує через онлайн-аукціони майно, арештоване Державною виконавчою службою України. У 2017 році підприємство змінило назву електронного майданчика на OpenMarket.

Читайте також:  Кабмін хоче підняти ціну на електрику для населення: усі подробиці

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.