facebook

“Щоб зняти труп підсвічували телефонами”: у Львові страшною смертю загинув викладач ЛНУ ім. Франка

Вчора, 15 квітня, пізно ввечері, на вулиці Трильовського, 27, що в районі Сихова у Львові, трапилась трагедія.

Про це пише lmn.in.ua.


На дашку при вході одного із під’їздів багатоповерхівки місцеві побачили тіло свого сусіда. Ним виявився 63-річний професор ЛНУ ім. Івана Франка Анатолій Мельник.

«Вже було коло десятої вечора, як помітили тіло на дашку під’їзду. Темно було, тому ніхто достеменно не знає, скільки чоловік там міг пролежати. Викликали «швидку», потім поліцію. Лікарі констатували смерть. Чоловік ще довго лежав на місці трагедії. Люди підсвічували ліхтариками, щоб можна було його зняти з даху», – розповідає свідок події, мешканець будинку навпроти.
Як з’ясувалось, загинув завідувач кафедри фізичної географії Львівського національного університету Франка – Анатолій Мельник. Чоловік мешкав на сьомому поверсі, випав, скоріш за все, із кімнати власної квартири. Під вікном якраз був вибудуваний дашок, де знайшли тіло.

«Дуже добра, спокійна, культурна і толерантна людина. Завжди привітний та усміхнений. Мешкав зі сім’єю. Довший час працював в університеті. Його всі поважали. Що могло трапитись, навіть важко припустити. Не віриться, що такі люди можуть піти з життя самостійно. Можливо, якось з необережності трагедія сталася», – додають сусіди.

Читайте також:  Зірвані дахи, травмовані люди і знищений урожай: Наслідки негоди на Надвірнянщині(фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.