facebook

Медики прогнозують “італійський” сценарій епідемії коронавірусу в Україні

Ізраїльський лікар порівняв кількість заражених і померлих в Україні і в Ізраїлі



Коронавірус в Україні може піти за сценарієм розповсюдження в Італії або Іспанії. Це станеться, якщо влада не вживе необхідних заходів. Зокрема, не посилить безпеку в лікарнях.
Як передає НАРОДНА ПРАВДА, такий висновок зробив ізраїльський лікар Роман Гольдман в інтерв’ю порталу “Гордон“.

Лікар навів статистику, згідно з якою на 14 квітня в Ізраїлі було 12 тисяч інфікованих і 123 смерті. При цьому в Україні налічувалося всього 3,4 тисячі випадків, але загинули 98 пацієнтів.

На думку медика, ця статистка говорить про те, що в Україні заразилися більше, але їх не виявляють.

Також він назвав режим обмежень у зв’язку з коронавірусом в Україні “некоректним карантином” і не виключив, що країна може піти за італійським або іспанським сценарієм.

“Ми були в шоці – немає розуміння, що таке рукавички, сміттєвий бак зі спеціальними педалями. Ваші медики в операційній чіпають баки руками! Що ви хочете?” – сказав він.

Нагадаємо, хоча половину населення планети відправили на карантин через епідемію коронавірусу і поширення захворювання у всьому світі почало сповільнюватися, в деяких країнах ситуація загострюється – коронавірус лише починає атакувати населення. Так, в ВООЗ назвали статистику зараження COVID-19 в Україні швидкозростаючою.

Читайте також:  В Італії урни з прахом померлих від COVID-19 розвозять по домівках (Відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.