facebook

Як у новозеландців: на Прикарпатті будують казковий Гобітхіл

На Прикарпатті, у Верховинському районі, почали будувати містечко Гобітхіл, схоже на новозеландський Гобітон. Перші 5 криївок вже на цьому тижні будуть засипані землею і в них почнеться внутрішнє оздоблення. Ще 7 хатинок змонтовані та готові до запінювання гідроізоляційним розчином

“Я вирішив побудувати місто, де кожен буде знати всіх! Де всі зможуть зайти до тебе додому на вечерю, і ти будеш радий їх бачити і прийняти. Де діти підуть в ліс, а я не хвилюватимуся за те, що їх викрадуть чи вони отруяться пиріжком зі шкільної їдальні.

Я будую місто, де всі люблять і поважають природу, і на ділі, а не на папері, бережуть її. Місто, яке дихає не викидами з вихлопних труб автомобілів, а повітрям, відфільтрованим смереками і буками, травами і кущами, які оточують наш Гобітхіл.

Де вода в криївки приходить не з очисних станцій, мертвою і отруйною, як з болота, а з-під землі, чиста і первозданна, жива і дуже смачна.



Ми повертаємося на тисячу років назад, в історію, захопивши з собою знання і винаходи людства. Наші очисні системи, наше водо і електропостачання найсучасніші! Ми маємо швидкісний інтернет і систему енергозбереження”, – пише ініціатор проекту Андрій Боєчко.

За словами Андрія,приблизно через два місяці місто буде готовим для відвідувачів.

“І ті, хто будує хатини лише для відпочинку, вже восени скажуть мені по секрету, що залишаються тут назавжди. Я вірю в це, і знаю що так буде!”, – додає мешканець Прикарпаття.

Читайте також:  На Богородчанщині чоловік намагався продати холодну зброю за 20 тисяч гривень

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.