facebook

За минулу добу в зоні АТО загинули 6 українських бійців

У наслідок бойових дій у зоні проведення АТО 14 військових поранені



original-a5e42182560dd3ebffec6d92c3685d24

Про це повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО, полковник Андрій Лисенко.

За минулу добу внаслідок бойових дій 6 українських військовослужбовців загинули, 14 були поранені.

Крім того, протягом попереднього дня, п’ятниці, 12 червня, сепаратисти стріляли не тільки по позиціях українських військ, а й по житлових кварталах. Зокрема, зафіксовано танкові обстріли Авдіївки та Водяного з боку незаконних збройних формувань.

На донецькому напрямку зберігалася дуже неспокійна обстановка поблизу аеропорту: ворог кинув у бій танки, БМП та важку артилерію. Потужних мінометних та артилерійських обстрілів було завдано по українських позиціях поблизу Мар’їнки та Красногорівки. Не вщухає ворожий вогонь і біля Горлівки, особливо в районі Світлодарська.

Натомість на маріупольському напрямку режиму тиші дотримувався у п’ятницю майже зразково, сказав він. Було зафіксовано лише 2 випадки ведення вогню по українських позиціях із боку противника – у Широкиному з гранатометів та в Чермалику зі 122-міліметрових гармат.

На луганському напрямку бойовики здійснили мінометний обстріл біля селища Золоте та міста Щастя. Поодинокі провокації ворога з використанням стрілецької зброї зафіксовані у Станично-Луганському районі та біля села Новотошківське.

Читайте також:  “Коли вона прийшла на контракт, їй було всього 18 років”: На Донбасі загинула 19-річна дівчина-воїн

Шукайте деталі в групі Facebook