facebook

Так робили нацисти: відомий музикант назвав Марцінківа покидьком

Відомий музикант і композитор Петро Чорний назвав мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа покидьком через вимоги вивезти з міста представників спільноти ромів.

Найяскравіший представник ромської національності в українському шоубізнесі в коментарі OBOZREVATEL заявив, що Україна – багатонаціональна країна, а глава міста не мав жодного права на подібні висловлювання.

“Якщо людина не поважає чужу культуру, вона ніколи не полюбить свою. А мене в моїй країні оточують моя сім’я, друзі, мої педагоги, і я свого сина виховую в любові до України. Тому у мене одне слово – покидьок”, – сказав артист.


Мер Івано-Франківська чомусь взяв на себе відповідальність говорити такі речі на всю Україну і створювати конфліктну ситуацію. Я вважаю, ці слова – це гетто, це нацистська пропаганда, яка тягне за собою розколювання народу. Ось через одного такого поганого барана все стадо перемолотило. Товаришу, пішаку, тебе поставили відповідати за порядок у місті, а ти сам його порушуєш у багатонаціональній країні”, – зазначив Чорний.

Читайте також:  Калюжі та вм'ятини від коліс на асфальті: якою є відремонтована дорога, що нею два тижні тому похвалився Марцінків. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.