facebook

На Херсонщині СБУ викрила потужне підпільне виробництво неякісних дезінфікуючих засобів (відео)

Масштабне виробництво контрафактних антисептичних препаратів сумнівної якості викрила і блокувала у Херсонській області Служба безпеки України. Оперативники спецслужби встановили, що підпільний цех з кустарного виготовлення дезінфікуючих розчинів був облаштований на території одного із приватних підприємств у Новотроїцьку. Контрафактний товар фігуранти виробляли під виглядом вітчизняних торгових марок для продажу на території різних регіонів України.



Під час проведення слідчих дій правоохоронці виявили на місці нелегального виробництва майже 8 тонн фальсифікованих антисептичних розчинів. Також виявлено порожню пластикову тару різної ємності, підроблені етикетки та обладнання для виготовлення фальсифікату.

Вилучену продукцію направлено на експертизу.

У межах розпочатого кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для встановлення обставин протиправної діяльності та притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності. Заходи проводились Управлінням СБУ в Херсонській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

 

 

 

Читайте також:  Водії фур блокують пункти пропуску на кордоні з Польщею (Відео)

Шукайте деталі в групі Facebook