facebook

Сніжана Онопко поділилася фото коханки її чоловіка та розповіла жахливу правду про свою сім’ю

Всесвітньо відома українська манекенниця Сніжана Онопко звинуватила свого чоловіка Михайла Щура у домашньому насильстві та заявила, що планує розлучитися після 10 років шлюбу.

Про це вона розповіла в інтерв’ю виданню JetSetter.

Зокрема модель повідомила, що бізнесмен неодноразово їй зраджував, а під його гарячу руку потрапляли і водії, і персонал.



За словами жінки, вона ніколи не дорікала чоловіку через його кримінальне минуле, а навпаки завжди підтримувала та допомагала.

Крім того, Онопко заявила, що навіть виплачувала його борги.

Манекенниця зазначила, що спочатку планувала просто розлучитися і забрати 2 автомобілі, зокрема придбаний за власні кошти Онопко Rolls-Royce, проте після того, як вона дізналася про те. що Щур проводить час зі своєю коханкою у їх спільному будинку змінила рішення та наполягатиме на розподілі майна.

Також супермодель повідомила, що бізнесмен відмовляється розлучатися та погрожує їй, попри це вона шукає юридичні шляхи розірвання шлюбу.

Жінка надала журналу фото з інстаграм-сторіз коханки Щура.

Варто зауважити, що це не вперше Онопко планує розлучитися з чоловіком.

У 2017 році на її сторінці в Instagram був опублікований прощальний пост, проте пізніже жінка заявила, що її аканту був зламаний, а допис – це лише витівка хакерів.

Читайте також:  Кривава ДТП під Чернівцями: в аварії загинуло четверо жінок

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.