facebook

На Миколаївщині блискавка вбила 15-річного хлопця

Рятувальники закликали українців бути обережними під час грози

Напередодні, 5 травня, на Миколаївщині в Березнегуватському районі від удару блискавки помер 15-річний підліток.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

«5 травня, від співробітників поліції, до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївської області надійшла інформація, про те, що від ураження блискавкою загинув підліток 2005 року народження», – зазначено в повідомлені.

Повідомляється, що це трапилось близько 19:46 на відкритій території за селом Тетянівка Новосевастопільської сільської ради Березнегуватського району.

На місце прибула оперативна група Березнегуватського відділу поліції та бригада швидкої медичної допомоги, черговий лікар якої констатував смерть.

Рятувальники закликали дотримуватись рекомендацій та правил поведінки під час грози, адже загибель людей від ураження блискавкою реєструється щороку і такі випадки непоодинокі.

«Блискавка небезпечна тоді, коли за спалахом відразу лунає гуркіт грому, тобто грозова хмара знаходиться над вами і небезпека удару блискавки найбільш вірогідна», – попередили в ДСНС. Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/news/na-mikolajivshchini-bliskavka-vbila-15-richnogo-hlopcya–678271.html

Читайте також:  Єнот, який утік з телефоном студента, став хітом мережі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.