facebook

“Захистити від українських виродків”: Усику та Ломаченку хочуть дати російське громадянство

Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремлев заявив, що він готовий допомогти українським боксерам Олександру Усику та Василю Ломаченку з отриманням громадянства РФ.



Раніше Усик і Ломаченко потрапили до бази сайту “Миротворець” після знімання у документальному фільмі монастиря РПЦ про віру. У ньому Ломаченко заявив про “єдиний народ”, передає ТСН.

“Є в Україні десятки виродків, які за долари бігають і виконують доручення. Ось вони можуть бути незадоволені. Але на 40 мільйонів в Україні це максимум кілька тисяч чоловік. У базу “Миротворець” включають не зрадників України, а навпаки – зрадники включають людей в цю вигадану базу.

Ми готові надати Усику та Ломаченко російське громадянство, якщо ці десятки виродків в Україні будуть сіяти негатив навколо цих чудових спортсменів. Ми такими спортсменами пишаємося. І готові надати їм громадянство, якщо це потрібно. Аби вони боксували і радували уболівальників в Україні, в Росії і в усьому світі”, – заявив Кремлев, якого цитує “Спорт-Экспресс”.

Читайте також:  Зайняло дух: Швейцарець стрибнув у воду з висоти 19-поверхової будівлі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.