facebook

ЗСУ готові до будь-якого розвитку подій – Муженко

Збройні сили України готові до будь-якого варіанту подій, упевнений начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко.

1639141




“Ми передбачаємо варіант, як від млявого конфлікту, так і до широкомасштабної агресії … Збройні сили до цього готуються і вже готові на сьогоднішній день для адекватного реагування на всі ці ситуації”, – заявив Муженко в ефірі телеканалу “Інтер” увечері в неділю, коментуючи можливість розширення російської агресії на сході України.

Відповідаючи на запитання ведучого, чи будуть терористичні угруповання “пробивати коридор на Крим”, Муженко сказав: “одна з основних передумов для створення такого коридору – це дестабілізація ситуації в Херсонській та Запорізькій областях. На сьогоднішній день ситуація і в Херсонській, і в Запорізькій області стабільна, тому я не бачу підстав – найближчим часом – тиждень – два – три і т.д., що така загроза можлива”.

“Поки ми контролюємо ситуацію і адекватно відповідаємо на всі ті виклики, які є, ми готові й надалі діяти адекватно в будь-якій ситуації”, – наголосив начальник Генштабу.

Раніше секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив, щоРосія готується до вторгнення в Україну. Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

Читайте також:  На Водохреща у Івано-Франківську облаштують три місця для купання

Шукайте деталі в групі Facebook