facebook

Міні-сукню, як у сильно схудлої Адель, розкупили за добу

Вбрання, в якому відома артистка сяяла в день свого народження, розкупили за 24 години. Вартість сукні – 604 долари, але покупців це не збентежило.

Сукню, в якій британська співачка позувала в свій день народження, розкупили за добу. Вартість вбрання становить трохи більше 600 доларів, пише Independent.

Зірка виклала в своєму Instagram знімок у чорній міні-сукні з пишними рукавами бренду Elzinga. Вбрання підкреслило струнку фігуру артистки. Нагадаємо, що за останній рік Адель схудла на 45 кілограмів.

Таку шовкову сукню можна було придбати на сайті Elzinga за 604 долари, однак на сьогодні жодної такої сукні в продажу немає.

До речі, публікація зірки набрала 9,9 мільйонів позначок “подобається” і 211 тисяч коментарів.



Нагадаємо, що Адель з екс-чоловіком поділить в суді $173 млн. Співачка віддасть чоловікові бодай половину свого статку, але він може претендувати на більше.

Раніше повідомлялося, що прихильниця не впізнала Адель: “Худа, як кома”. На вечірці у Бейонсе прихильниця поспілкувалася зі співачкою Адель. Вона впізнала сильно схудлу знаменитість тільки після того, як та назвала своє ім’я.

Читайте також:  Як швидко схуднути: у світі набирає популярність дієта 16:8

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.