facebook

Збірна України розгромила Люксембург у відборі на Євро-2016

Команда Фоменка здобула непросту перемогу над аутсайдером групи.

1639112




Подробиці і онлайн-матчу: Україна – Люксембург: Трансляція матчу відбору на Євро-2016

Збірна України здобула непросту перемогу в домашньому матчі з Люксембургом в шостому турі кваліфікації на Євро-2016.

Перший тайм можна було й не грати нашій команді – великий контроль м’яча і мінімум гостроти біля чужих воріт. Собі в актив українці можуть занести хіба що дальні удари Степаненка і Кравця.

А ось Люксембург втратив суперможливість: на 10-й хвилині Морозюк не встиг зіграти в підкаті проти Да Моти під час довгої передачі на нього, той на швидкості вибіг один на один з П’ятовим і завдав обвідного удару – нашу команду виручила штанга.

На перерву наші футболісти йшли під свист трибун Львів Арени, тому на початку другого тайму вони заграли активніше, що позначилося на табло.

Можливо, з першим голом нам пощастило: після подачі Морозюка Кравець намагався зупинити грудьми м’яч, але той відскочив від Артема. Пощастило, що точно в кут.

Через вісім хвилин наші футболісти забили вже трудовий гол. Після навісу Морозюка праворуч на м’яч у штрафній підоспів Шевчук. В’ячеслав пробив, але влучив у захисника. М’яч відскочив до нього назад, і футболіст Шахтаря здійснив кидок у штрафну, де Гармаш ударом головою переправив м’яч у сітку.

Через дві хвилини Люксембург створив свій найнебезпечніший момент у другому таймі, але П’ятов виручив, відбивши м’яч після удару Да Моти. А далі наша команда заспокоїла гру і легко довела поєдинок до перемоги, ще раз відзначившись у воротах суперника. На 87-й хвилині Ярмоленко не зміг пробити після передачі Сидорчука, але на підборі зіграв Коноплянка, з ударом якого в ближній кут голкіпер не впорався.

Читайте також:  “Посварився з командою”: екстренера Усика і Кличка жорстко побили, зламавши обличчя (фото, відео)

3:0. Україна після слабкого першого тайму виправляється в другому, виграє і набирає 12 очок. Стільки ж у Іспанії та на три більше у Словаччини, але вони свої матчі 6-го туру відбору на Євро-2016 зіграють пізніше.

Україна – Люксембург 3:0

Голи: Кравець, 49, Гармаш, 57, Коноплянка, 87

Ця сама новина на Спорт bigmir) net: Збірна України розгромила Люксембург у відборі на Євро-2016
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Шукайте деталі в групі Facebook