facebook

Вбивство 13-річної дівчинки у Харкові: камери зафіксували невідомого чоловіка

На момент вбивства 13-річної Христини під Харковом у будинку було щонайменше четверо осіб: Тетяна – мати, сама дівчинка, брат Тетяни Антон і брат Христини Олексій. Однак, камери відеоспостереження зафіксували ще одного чоловіка.

Хто він і що робив, поки невідомо, повідомляється в сюжеті ТСН. Сусіди розповіли журналістам, що в будинку, де жили підозрювана у вбивстві дочки Тетяна Пьянова і загибла дівчинка, проживали ще й родичі жінки.

“Сім’я неблагополучна. Їх там було завжди багато. Багатодітна у них була родина. Там один брат, якого вбили. Потім брат зараз – він п’є. Ну, хороший такий, позитивний. Один брат – глухонімий [Антон]. Батьки – п’ють.

Бідність завжди у них була. Навіть говорили, що хтось набрав кредитів і будинок під заставою був, хотіли забрати”, – розповіла сусідка Олена.

Інша сусідка, депутатка місцевої ради Тетяна Пантелєєва додала, що на роботі Пьянова в день вбивства доньки підозр не викликала. Вона повернулася додому близько 23:00.

“Кристина її зустріла, прийшла додому. А через годину вже вийшла з головою, тобто протягом півгодини вона її вбила, порізала”, – сказала сусідка.

На камерах видно, що Тетяна гуляла з пакетом із головою дочки усередині й ножем всю ніч. Тільки під ранок вона роздяглася. Відстань від будинку Тетяни до місця її затримання – близько шести кілометрів.

Читайте також:  Вночі у Галичі молодий хлопець потрапив під потяг – його життя рятують медики

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.